Diverse bancuri

Chu, Bu, Fu and Su decided to immigrate from China to the US. In order to get a Visa, they had to adapt their names to Americanstandards. Chu became Chuck, Bu became Buck. Fu and his sister Su decided to stay in China.

Un tip moare si ajunge in iad. Dupa cateva ore de stat deoparte bombanind si injurand, un dracusor se aproprie de el si il intreaba de ce e trist si suparat. Tipul raspunde: -Pai de ce as fi fericit? Sunt in iad! Dracusorul il contrazice: - Pai sa sti ca nu-i asa de rau aici … Tie iti place sa bei? Tipul:- Bineinteles! - Atunci lunea si martea te vei distra de minune … Avem open-bar… tequila, gin, rom, vodka, bere la discretie si nu iti va face rau, ca doar esti deja mort! Tipul: - Ce misto! Dracusorul: - Fumezi? Tipul: - Da! Dracusorul: - Atunci miercurea si joia o sa-ti placa. Tigari din toata lumea, tutun exotic, narghilea, pipe si tigari de nu se mai termina si n-o sa-ti faca nici un rau, ca doaresti deja mort! Tipul: - Bineeeeeeee! Dracusorul: - Iti plac drogurile?Tipul: -Bineinteles, altfel nu as fi ajuns aici! Dracusorul: - Perfect, vinerea si simbata avem party drug: ecstasy, iarba, hasis, heroina, ciuperci halucinogene, tot ce vrei si ce nu vrei, de calitate nemaintalnita si sigur fara riscul de a muri de supradoza… hihihi! Tipul: - Wow! Dracusorul:- Esti gay? Tipul: -Nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dracusorul: - Pacat, atunci nu cred ca duminca o sa te distrezi prea tare!

Era o fetita care de la o vreme avea un permanent rinjet tembel pe figura.Parintii se duc cu ea la doctor:- Domnul doctor, nu stim ce are de rinjeste asa…Doctorul se uita si zice:- Ati incercat sa ii slabiti coditele ?

Secretara blonda catre patronul sau :- Domnule director, salariul meu nu este raportat la capacitatile mele.- Stiu, dar chiar nu te putem lasa sa mori de foame.

Doi politisti gasesc trei grenade intr-o groapa. Primul zice: -Ce facem cu ele? Al doilea: -Le ducem la sectie! Primul: -Si daca explodeaza una pe drum? Al doilea:- Spunem ca am gasit doar doua!

Bula se duce la peste ca omul si hop top prinde pestisorul de aur. Scoate pestisorul capul din galeata si-i spune lui bula: - Da-mi drumul ca daca ma cruti iti indeplinesc trei dorinte. Bula mirat ii da drumu si pestisorul il intreaba care e prima dorinta: - Vreau sa am un cap de elefantIi face pestisorul un cap de elefant dupa care ii spune:- Zi-mi a doua dorinta. Bula: - Vreau sa am un gat asa lung de girafa. Ii face pestisorul un gat de girafa dupa care il intreaba de a treia dorinta. Bula, aratand deja ca vai de capul lui: - Vreau sa am si niste picioare de strut. Ii face pestisorul picioare de strut. Acum pestisorul mirat din cale afara il intreaba: - Dar bine mai Bula, de ce ai avut dorintele astea bizare? Cei care m-au mai prins mi-au cerut case, bani, masini, femei iar tu te-ai diformizat in halul asta … La care Bula, balanganindu-se intr-una, clatinandu-si capul de elefant pe gatul de girafa si picioarele de strut raspunde mirat: - Aaaa, hai ma, pai se putea si din astea?

La restaurant

Se apropie un chelner cu o tava:- Cafea? Ceai?
Clientul: - Cafea
Chelnerul:- Nu ati ghicit, ceai…

Misogine

De ce femeile au tălpile mai mici decât bărbaţii? E o chestie de evoluţie care le ajută să stea mai aproape de chiveta de la bucătărie.


Când ştii că o femeie va spune ceva interesant? Când începe fraza cu: “Un bărbat mi-a zis odată…”


Cum repari ceasul unei femei? Nu e nevoie, e ceas şi la cuptorul cu microunde.


De ce bărbaţii elimină gaze mai des decât femeile? Pentru că femeile nu pot ţine gura închisă aşa mult timp încât să se acumuleze presiune.


Dacă femeia ţipă să-i deschizi uşa de la intrare şi câinele latră să-i deschizi uşa de la cameră, pe care laşi să intre prima dată? Pe câine, el va înceta să latre imediat.


Cercetătorii au descoperit un fel de mâncare ce reduce apetitul sexual al unei femei cu 90% pentru totdeauna. Se numeşte tort de nuntă.

O blonda la benzinarie: - Ma scuzati… de care benzina aveti ? - De 95 si de 98, nu vedeti ?- Ba da… dar de anul asta aveti ceva ?

Clock




Time, sweet time ...